SPIRITUEL VEJLEDNING,
UDVIKLING OG INSPIRATION


Lev DIN historie kærligt og bevidst!

Har du sans for DIN livshistorie?

Kan du se din vej og din opgave i livet?

Hører du din sjæls stemme? Kan du mærke din livskraft?

Og endnu vigtigere... LEVER du din historie!?


Som clairvoyant medie og healer hjælper jeg dig med at sanse dit liv, så du kærligt og bevidst kan tage ansvar for det. Jeg kan vejlede, guide og inspirere dig, så du selv finder frem til dine svar og sandheder. 


Jeg arbejder bl.a. med clairvoyant rådgivning, afdødekontakt, spirituel livsvejledning, meditation, healing og intuitiv forretningsudvikling.


Skal jeg hjælpe dig med at folde DIN historie ud?.................


 

Som clairvoyant stiller jeg ind på din energi og lukker op for samarbejdet med den åndelige verden - noget vi reelt alle har evnerne til. De beskeder - billeder, ord og følelser - der kommer til mig, formidler jeg så ansvarligt og kærligt jeg kan. 

Vi kan arbejde fokuseret med specifikke emner og spørgsmål som job, uddannelse, bolig, økonomi, kærlighed og parforhold. Eller lukke op for dybere budskaber og livsvejledning ved at bede dine skytsengle, guider og åndelige vejledere om kontakt og beskeder på sjælsniveau.


Da jeg er medie, sker det ofte under en session, at vi får besøg af afdøde. Afdødekontakt er en helt naturlig del af det åndelige arbejde, men ønsker du ikke beskeder fra vennerne i lyset, er du naturligvis fri til at sige nej tak.


Det hænder også, at jeg skitserer, tegner eller maler de billeder, personer eller budskaber, der kommer til mig.


Jeg modtager ikke beskeder om sygdom, død og ulykke, ligesom jeg ikke stiller ind på 3. person. Og jeg har naturligvis tavshedspligt. Du er velkommen til at optage sessionen.


Hvad, du vælger at bruge vejledningen og budskaberne til, er helt op til dig. Husk, du har din frie vilje - dit liv, dine valg.  

 


FANTASTISK INTUITION - ALTID ET GODT OG BRUGBART SVAR


"Lisbeth har en fantastisk intuition og en forståelse for små virksomheders behov. Hun ser klart og giver skarpe men kærlige budskaber, som er til at forholde sig til.

Jeg havde længe været forvirret omkring, hvor jeg skulle placere mit fokus, da jeg har mange interesser. Hver gang jeg læste om noget nyt, tænkte jeg, det kan jeg også. Men efter en session hos Lisbeth fik vi skabt et smukt billede, og jeg kan nu se, hvordan min virksomhed kan vokse omkring mine spidskompetencer. Det har givet mig en klarhed og det hjælper mig også til at holde fokus.

Jeg kan under en session med hende spørge om konkrete ideer, design og pr og får altid et godt og brugbart svar.

En virksomhed skal ikke kun give et godt økonomisk grundlag, den skal også føles rigtig. Derfor er den spirituelle vinkel vigtig for mig. Jeg er meget taknemmelig for vejledningen, klarbudskaberne og den healing, jeg har modtaget af Lisbeth og kan varmt anbefale hende til andre som står i min situation. At skabe en virksomhed med plads til hjerte og sjæl."


Kirstine Nielsen

- HEARTZEN


UTROLIGT PRÆCISE BESKEDER


"Jeg kan varmt anbefale en clairvoyance hos Lisbeth. Hun er fantastisk dygtig og giver utroligt præcise beskeder, der både løfter og hjælper én videre."


Britt Bolving