KREATIV RÅDGIVNING,
UDVIKLING OG INSPIRATION


For virksomheder der vil ses, høres og mærkes!

Har du sans for din virksomheds historie?

Kan du se, høre og mærke den?

Og endnu vigtigere... kan dine klienter og kunder!?


Som konceptudvikler og art director har jeg en sansende tilgang til kommunikation, ideer, image og branding.


I min rygsæk finder du en baggrund i den "klassiske reklamebranche", men jeg har med tiden udviklet min egen intuitive stil og metode.


Min styrke ligger i at fornemme, udvikle og formidle. Og det er min erfaring at idéerne og løsningerne kommer boblende helt af sig selv, når vi skaber rum til nysgerrigheden, legen og sanserne.


Så har du en holistisk vinkel på dit liv og dit virke - tager beslutninger fordi "Det føles rigtigt", og bruger ord som "sjæl" og "ordentlighed" - er vi nok på bølgelængde.


Sidst men ikke mindst - jeg har arbejdet med brands og mærkevarer, men mit hjerte brænder stærkest for de soloselvstændige, iværksætterne og de mindre virksomheder. 


Skal jeg hjælpe din virksomheds historie med at folde sig ud?

Skal din idé, din kampagne, dit produkt have luft under vingerne?

Lad os tage en snak - mulighederne er mange :)
PROFESSIONEL, KÆRLIG OG KREATIV STØTTE


“Lisbeth Lisby blev anbefalet til mig af en kær veninde, og jeg mødtes med Lisbeth online med en masse spørgsmål og især en masse ideer. Det var de mange ideer, som jeg ville have noget feedback på - simpelthen det med, om jeg har for mange ideer og derfor står i vejen for mig selv.

Lisbeth brugte visuelle værktøjer, tankeprovokerende spørgsmål, smil og motiverende ord til at hjælpe mig med selv at finde de svar, jeg havde brug for, og hun var fantastisk god til at tilpasse sig til min kommunikationsform, min måde at tænke på og mit behov for støtte. Jeg fik praktiske input, positiv energi, selvtillid og fokus med fra vores møde, og Lisbeth sendte mig endda et par beskeder efterfølgende.

Jeg kan helt klart anbefale Lisbeth, hendes arbejdsmetoder og hendes både professionelle, kærlige og kreative støtte.”


Rikke Rose Rasmussen

- SELVREFLEKSION FOR KVINDER